Hoe werkt het voor opdrachtgevers?

1. Plaats een opdracht

Plaats als opdrachtgever geheel gratis en vrijblijvend een opdracht voor professionele dronebeelden op het platform. Vermeld in de opdrachtomschrijving zo gedetailleerd mogelijk wat de exacte wensen zijn. Over het algemeen geldt, hoe meer informatie je kunt geven des te beter de dronepiloot kan inschatten of deze opdracht binnen de wettelijke kaders valt en daarmee des te groter de kans op een perfecte match met een van onze dronepilooten.

2. Ontvang offertes

Zodra een opdracht op het platform is geplaatst krijgen onze dronepilooten hier een melding van. Vervolgens krijgen dronepilooten de mogelijkheid om op de opdracht met een offerte te reageren.

3. Vergelijk het aanbod

Voldoende offertes ontvangen? Dan kun je het aanbod gemakkelijk gaan vergelijken in je profiel. Naast vergelijking op basis van de berichten kun je ook dronepilooten vergelijken op basis van hun portfolio’s op het platform en beoordelingen van andere opdrachtgevers. Zo ben je als opdrachtgever ervan verzekert uiteindelijk de juiste keuze te maken. Heb je moeite om de juiste keuze te maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen graag!

4. Een match!

Indien je een keuze hebt gemaakt, kun je via je profiel de offerte accepteren door op ‘aanvaarden’ te klikken. De dronepiloot neemt vervolgens contact met je op. De andere offertes zullen automatisch afgewezen worden. De dronepiloten krijgen hier automatisch bericht van.

5. Deel je ervaring

Vergeet niet om na afloop van de opdracht je ervaring met de dronepiloot en het gebruik van het platform te delen. Schrijf een review en/of beoordeel met het sterrensysteem. Zo help je andere gebruikers om ook de juiste dronepiloot of opdracht te vinden!