Foto Xi Yang en Eijiro Miyako

Nieuwe DJI drone 300RTK

Maak kennis met de nieuwste DJI drone

DroneHub deelt graag de nieuwste ontwikkelingen rondom drone innovatie. Daarmee delen wij ook boeiende informatie over de nieuwste drones. Zo is de nieuwe DJI Matrice 300 RTK pas uitgebracht. Dit is een drone die op de zakelijke markt ingezet kan worden.

Denk hierbij aan maatschappelijk beroepen zoals politie en brandweer. Maar denk ook aan hoogbouw en kunstwerken zoals windmolens en elektriciteitsmasten. Het meest opvallende aan de DJI Matrice 300 RTK is dat de drone tot wel 1 uur in de lucht kan blijven hangen. Dit is een enorme vooruitgang op de voorloper DJI matrice 200, die 38 minuten in de lucht kon blijven hangen.

Tools
De drone biedt diverse nieuwe tools. Zo heeft de drone rondom het frame detectie sensoren waarmee er op 15 kilometer afstand videobeelden kunt delen. De camera heeft twee verschillende modules, namelijk een 20 megapixel camera met 23x hybride zoom en een 12 megapixel camera met een groothoeklens. Dit zorgt voor hoge resolutie beeldkwaliteit en optimale inzoommogelijkheden waarbij details goed zichtbaar blijven. Daarnaast is er een laser aan de onderkant van de drone bevestigd die objecten van 3 tot 1200 meter waarnemen. De drone kan door twee mensen bestuurd worden. Zo kan je je vlieggebied eenvoudig vergroten.

De DJI drone is nog niet op de markt en het is nog niet bekend wat de drone gaat kosten. Naar verwachting komt de drone de tweede helft van dit jaar op de markt. De verkoop zal lopen via DJI-Enterprise dealers, die meerdere DJI gerelateerde producten verkopen. Wil je meer informatie hoe dit type drones kunnen worden ingezet binnen jouw bedrijf? Neem dan contact op met DroneHub.

Nieuws

Geef een antwoord