Hoeveel verdient een dronepiloot?

Hoe werkt het bij MijnDronePiloot? | MijnDronePiloot.nl

Werken als dronepiloot kan goed verdienen, maar wat verdient een dronepiloot nou precies?

Salaris dronepiloot

Het salaris van een dronepiloot is moeilijk vast te stellen, dit komt door de verschillende ontheffingen die de dronepiloot kan behalen waardoor de dronepiloot bijvoorbeeld dichterbij mensen, wegen en objecten mag vliegen.

Het uurtarief van een onervaren dronepiloot begint bij € 45 per uur en kan bij een ervaren dronepiloot oplopen tot wel € 300 per uur. De hoogte van het tarief is ook afhankelijk van de materialen, skills en opleidingsniveau van de dronepiloot. Daarnaast speelt de locatie een grote rol. Want op sommige locaties is het enkel onder strenge voorwaarden mogelijk om met een drone te vliegen.

Zoek je een dronepiloot? Plaats dan gratis een opdracht op MijnDronePiloot om direct in contact te komen met onze dronepiloten. Na het plaatsen van je drone opdracht, zullen onze dronepiloten reageren. In je persoonlijke account kun je deze reacties beheren, dronepiloten afwijzen en de dronepiloot beoordelen. Meer informatie over de werkwijze lees je hier.

Hulp nodig?

We begrijpen maar al te goed dat het lastig kan zijn om de juiste dronepiloot te selecteren. Neem gerust contact met ons op zodat we je kunnen helpen bij de juiste keuze.